Sponsorproducten

 

Update: Alle sponsorpakketten zijn reeds verdeeld. Slechts enkele Banierpunten hebben nog 1 a 2 pakketjes liggen, bel hen vooraf om dit nog eens na te gaan en breng je registratiemail mee. 

Jij organiseert een actie in het kader van Dag van de Jeugdbeweging? Fantastisch! Omdat we je hier graag zo goed mogelijk in ondersteunen zorgen we er mee voor dat je alvast op een basispakket aan sponsoring kan rekenen.

Je kan deze sponsoring afhalen in een winkel van De Banier naar keuze. Dit geef je aan op het registratieformulier van je actie.  Vanaf eind september kan je het sponsorpakket afhalen in de opgegeven Banier.

Registreer je je actie na 27 september? Dan heb je nog steeds recht op sponsoring, maar kan je niet meer vooraf aangeven in welke winkel je dat graag doet. Elke winkel van De Banier heeft een aantal extra pakketten, om de acties die zich na 27 september registreerden toch nog te kunnen voorzien van sponsoring. Om zeker te zijn dat je niet met lege handen naar huis moet, bel je best even vooraf met De Banier in je buurt om na te vragen of ze nog sponsorpakketten op overschot hebben. Je vindt de verschillende locaties op hun website

Wat zit er in een sponsorpakket?

- 100 polsbandjes van DVDJ
- Voucher die recht geeft op 20x 1l chocomelk (grote verpakking) OF 120x 20 cl chocomelk (individuele verpakking > 20x een verpakking van 6 brikjes) - Aldi
- 8 pakken peperkoek van 500g (168 sneetjes) - Vondelmolen
- 10 pakken vanille en 10 pakken chocolade Princekoeken van 300g - Java
- 2 emmers wafels (per emmer 30stuks van 33,33g) - Java