Sponsorproducten

Jij organiseert een actie in het kader van Dag van de Jeugdbeweging? Fantastisch! Omdat we je hier graag zo goed mogelijk in ondersteunen zorgen we er mee voor dat je alvast op een basispakket aan sponsoring kan rekenen. Je kan deze sponsoring afhalen in een winkel van De Banier naar keuze. Dat geef je aan op het registratieformulier van je actie. Vanaf begin oktober kan je het sponsorpakket afhalen in de opgegeven Banier, je ontvangt daarvoor nog een bevestigingsmail met meer praktische informatie.

Registreer je je actie na 1 oktober? Dan heb je nog steeds recht op sponsoring, maar kan je niet meer vooraf aangeven in welke winkel je dat graag doet. Elke winkel van De Banier heeft een aantal extra pakketten, om de acties die zich na 1 oktober registreerden toch nog te kunnen voorzien van sponsoring. Om zeker te zijn dat je niet met lege handen naar huis moet, bel je best even vooraf met De Banier in je buurt om na te vragen of ze nog sponsorpakketten op overschot hebben. Je vindt de verschillende locaties op hun website

Wat zit er in een sponsorpakket?

  • 100 polsbandjes, bijbestellen kan als je je actie registreert op de website (in het formulier zit een optie om polsbandjes bij te bestellen)
  • 8 kortingsbonnen van Decathlon (8 x 6 euro)
  • 80 brikjes chocomelk van Inex
  • 8 pakken matinettes (1 pak = 16 plakjes) van Jacques
  • 8 pakken (8 x 500g) peperkoek van Vondelmolen